مراکز تهیه ی رنگ زعفران بالاترین کیفیت

مراکز تهیه ی رنگ زعفران بالاترین کیفیت

تهیه ی رنگ زعفران

مراکز مختلفی برای تهیه ی رنگ زعفران وجود دارد که هرکدام از آن ها سعی می کنند محصول خود را با بالاترین کیفیت، عرضه کنند.
زعفران از محصولات اصلی ایرانی به شمار می رود که ارزش غذایی زیادی دارد و در همه ی آشپزخانه های ایرانی وجود دارد.
و جزء چاشنی های پرکاربرد غذاهای ایرانی محسوب می شود.

تهیه ی رنگ زعفران

تهیه ی رنگ زعفران

هر رستوران دار یا مرکز معتبری که به تهیه ی غذا می پردازند، از میزان اهمیت چاشنی های ایرانی که یکی از آن ها تهیه ی رنگ زعفران است، با خبر هستند.
چاشنی ها در طبخ غذا، جایگاه ویژه ای دارند. رستوران دار ها، به اولینونکته ای که باید توجه کنند، کیفیت محصول مورد نظر است که استاندارد لازم را داشته باشد و مشتری از دریافت سفارش خود رضایت داشته باشد.
مراکزی که به زعفران، برای پیش بردن کار خود نیاز دارند، می توانند از طریق یاست های مختلف سفارش خود را ارسال و ثبت نمایند، و در کمترین زمان محصول را دریافت کنند.

مواردی که برای زعفران بسته بندی باید رعایت کرد

  •  با نگه داشته زعفران در ظرف های شیشه ای، به ماندگاری بیشتر آن کمک می کنید.
  • از دم کردن طولانی مدت زعفران، خودداری کنید، که عطر و طعم واقعی آن از بین می رود.
  • ظرفی که حاوی زعفران می باشد، باید کاملا بسته شود، تا روطوبت به داخل آن راه پیدا نکند.
  • زعفذان کوبیده شده رنگ و بوی بهتری دارد، یا می توانید پودر شده ی آن را از فروشگاه ها تهیه کنید.

تهیه ی رنگ زعفران

چگونگی تشخیص رنگ زعفران با کیفیت

راه تشخیص زعفران اصل و مرغوب، رنگ و بوی ان می باشد که رنگ رعفران خالص، زرد مایل به نارنجی و قرمز است. و هرچه بوی زعفران بیشتر استشمام شود، می توانید از تازه بودن آن اطمینان بیشتری حاصل کنید.
و هرچه بوی آن کم تر شود، باید به ناخالص بودن آن شک کنید. وقتی از زعفران در غذای خود استفاده می کنید، زمانی که شاهد غلظت زیاد آن بودید، رنگ زعفران باید تیره و حتی قرمز شود.
اگر شرایط نگهداری زعفران را رعایت کنید و کشت آن در شرایط اقلیمی مناسبی صورت گرفته باشد، بوی مطبوع و مزه ی بهتری خواهد داشت.
زعفران دسته ای، جزء با کیفیت ترین نوع زعفران، به شمار می آیند، که اگر بر اثر حادثه ای خرد شود، کیفیت بالای خود را از دست می دهد.

تهیه ی رنگ زعفران

مقدار مصرف زعفران تا چه حد مجاز است

وزن هر 10 تا 15 شاخه ی زعفران، تقریبا یک دهم گرم می شود که مقدار آن برای یک بار مصرف کردن کافی می باشد. شما می توانید در طول یک روز، برای مصارف مختلف خود، تا یک گرم از ان استفاده کنید.
ولی اگر روزانه، یک بار به طور کامل، یک گرم را برای مصرف به کار ببرید، حالت های تهوع و استفراغ را به دنبال دارد. پس مصرف زعفران باید اصولی باشد.
مصرف بیش از حد زعفران چه عوارضی دارد

  •  خون ریزی رحمی
  • اسهال خونی
  • بروز خون در ادرار
  •  خون ریزی کنار لب و چشم
  • زرد شدن غشای مخاطی
  • خون دماغ
  • زرد شدن پوست
سوال داری، من اینجام!